Ventilationsservice til private

LYGAS Energiteknik udfører ventilationsservice på alle slags ventilationsanlæg i private boliger over hele landet. Jævnlig ventilationsservice er med til at holde dine energiudgifter nede og sikre et godt indeklima.

Få udført ventilationsservice en gang om året

Vi anbefaler, at du får udført ventilationsservice en gang om året for at opretholde en optimal drift af dit ventilationsanlæg. Hvis du ikke får udført service jævnligt, opdager du ikke fejl på ventilationsanlægget i tide, og det kan betyde unødige store reparationsudgifter og tabt energi.

Bedre boligventilation med nyt ventilationsanlæg

Har du en villa, hvor du ønsker boligventilation, så kan LYGAS Energiteknik også hjælpe dig. Vi er specialister i at beregne og installerer boligventilation i nye og ældre huse. Et ældre hus kan få forbedret indeklimaet væsentligt med et nyt ventilationsanlæg.

Tegn en serviceaftale på ventilationsanlægget

Hos LYGAS kan du tegne en serviceaftale på dit ventilationsanlæg. Serviceaftalen tilpasses dit behov og inkluderer altid en udførlig arbejdsrapport.

Fordelene ved en serviceaftale hos LYGAS:

  • Dit ventilationsanlæg er altid vedligeholdt
  • Dit ventilationsanlæg bruger mindst mulig energi
  • Du sikrer en optimal drift og dermed et godt indeklima

Ventilationsservice efter VENT-ordningens retningslinjer

Som medlem af VENT-ordningen udfører LYGAS Energiteknik A/S serviceeftersyn på ventilationsanlæg i henhold til VENT-ordningens retningslinjer og kvalitetssikringssystem. Dette er med til at sikre, at alle relevante dele i ventilationsanlægget er gennemgået af en certificeret ventilationstekniker, som er specialist i at få mest muligt ud af anlægget. Læs mere om VENT-ordningen på ordningens hjemmeside.

Bestil ventilationsservice
Når ventilationen står stille, indeklimaet er dårligt, eller du ønsker en serviceaftale, kan du kontakte vores kundeservice eller skrive til os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om LYGAS' ventilationsservice.

Kontakt os her eller ring til vores kundeservice på 50 13 14 15 for at høre mere om LYGAS ventilationsservice. 

LYGAS Energiteknik A/S

Dybendalsvænget 3

2630 Taastrup

CVR-nr. 12935986

 

Om os 

Ledige stillinger

Persondatapolitik

 

 

Kundeservice

Telefon: 50 13 14 15

eller kontakt os her

 

Åbningstider  

Mandag-torsdag kl. 8.00 - 16.00

Fredag kl. 8.00-15.30

 

Bogholderi

Mandag-fredag kl. 9.00 - 15.00

Fra 1. oktober til 30. april

Vagtåben indtil kl. 20.00

Teknisk vejledning (per telefon)

fra kl. 20.00 - 22.00