Ventilationsservice til private boliger

Med service på dit ventilationsanlæg holder du energiudgifterne nede og sikrer et bedre indeklima. Vores specialister udfører serviceeftersyn på alle ventilationsanlæg i private boliger, uanset hvor i landet du bor (dog kun til brofaste øer). Bliv klogere på alle fordele med et serviceeftersyn.

Fordele ved LYGAS’ ventilationsservice

Med vedligeholdelse af dit ventilationsanlæg sikrer du, at anlægget altid kører, som det skal. På den måde bruger anlægget mindst mulig energi, og det giver den mest optimale drift. Dermed er der flere fordele, når du jævnligt får udført ventilationsservice:

 • Holder energiudgifterne nede
 • Sikrer optimal drift
 • Skaber godt indeklima
 • Forebygger driftsstop
 • Giver tryghed hele året

Ventilationsservice én gang om året

Vi anbefaler, at du får udført ventilationsservice én gang om året for at opretholde den mest optimale drift. Sørger du ikke for jævnlig service, kan du risikere, at fejl ikke bliver opdaget i tide, hvilket kan betyde unødige store reparationsudgifter og tabt energi.

Hos LYGAS kan du tegne en serviceaftale på ventilationsanlæg, som du kan tilpasse efter dine behov. Det gør, at du ikke skal bekymre dig, om anlægget fungerer, som det skal – det giver en tryghed året rundt.

Hvad koster ventilationsservice?

Prisen på ventilationsservice starter fra kr. 1.350 for et årligt eftersyn, men afhænger af flere faktorer. Den nøjagtige pris afhænger af producenten på dit ventilationsanlæg, men også bygningen spiller ind. Det skyldes, at der kan være stor forskel i kompleksiteten fra en bygning og producent til en anden.

Vores specialister udfører ventilationsservice på alle slags ventilationsanlæg. Det gælder dermed både de små og store producenter som blandt andet Danfoss, Genvex, Nilan, Exhausto, Swegon, Dantherm og Wolf.

Specialister i ventilationsservice

Hos LYGAS er vi medlem af VENT-ordningen. Det betyder, at når vores teknikere udfører service på dit ventilationsanlæg, er det i overensstemmelse med VENTs retningslinjer og kvalitetssikring. Det sikrer dig, at alle delene i ventilationsanlægget er gennemgået af en certificeret ventilationstekniker, som er specialist i at få mest muligt ud af dit anlæg.

Hvad omfatter et serviceeftersyn?

Et korrekt justeret ventilationsanlæg sikrer ikke blot en god udnyttelse af energien, men forbedrer også indeklimaet i boligen. Det skyldes, at et eftersyn af dit ventilationsanlæg blandt andet omfatter:  

 • Kontrol af aggregat og evt. rensning
 • Kontrol af spjæld 
 • Kontrol og eventuel udskiftning af filter
 • Kontrol af varmegenvinding
 • Kontrol af køle- og varmeflade
 • Kontrol af ventilatorer og motorer
 • Funktionsafprøvning af start og stop
 • Funktionsafprøvning af frost automatik
 • Funktionsafprøvning af brand termostater
 • Visuel kontrol af driftstider / ur  
 • Umiddelbare visuelle observationer

Hvis du har spørgsmål til, hvordan LYGAS’ ventilationsservice kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at ringe til os på 50 13 14 15.

Overvejer du nyt ventilationsanlæg?

Har du en bolig, hvor du ønsker en bedre boligventilation? Eller overvejer du, om du skal investere i et nyt ventilationsanlæg?

Hos LYGAS kan vores specialister hjælpe med at beregne, hvad der bedst kan betale sig. Det er uanset, om der er tale om boligventilation i et nyt eller ældre hus.

Få mest ud af dit ventilationsanlæg

Hos LYGAS har vi mere end 30 års erfaring med at udføre service på ventilationsanlæg – og siden start har vi været 100% uafhængige. Det betyder, at du altid får den rådgivning, som tjener dig bedst.

Har du spørgsmål til vores ventilationsservice, kan du kontakte os eller ringe til os på 50 13 14 15. Fra d. 1. oktober til 30. april sidder vi klar ved telefonen helt frem til kl. 22:00.

LYGAS Energiteknik A/S

Dybendalsvænget 3

2630 Taastrup

CVR-nr. 12935986

 

Om os 

Ledige stillinger

Persondatapolitik

 

 

Kundeservice

Telefon: 50 13 14 15

eller kontakt os her

 

Åbningstider  

Mandag-torsdag kl. 8.00 - 16.00

Fredag kl. 8.00-15.30

 

Bogholderi

Mandag-fredag kl. 9.00 - 15.00

Fra 1. oktober til 30. april

Vagtåben indtil kl. 20.00

Teknisk vejledning (per telefon)

fra kl. 20.00 - 22.00