Effektiv varmepumpeservice i hele landet

Tegn en varmepumpeserviceaftale eller bestil et lovpligtigt eftersyn af din varmepumpe. Vores specialiserede teknikere sikrer, at varmepumpen eller jordvarmeanlægget virker, som det skal, uanset hvor i landet du bor.

Fordele med LYGAS’ varmepumpeservice

Med vores service på varmepumper er du i sikre hænder. Vi sørger for, at varmepumpen eller jordvarmeanlæg har 100% optimal fyringsøkonomi. For at få det optimale udbytte, skal varmepumpen have et årligt serviceeftersyn. Det sikrer dig flere fordele:

 • Varmepumpen virker altid
 • Tryghed hele året
 • Optimal fyringsøkonomi

Bemærk: Hvis varmepumpen bruger mere end ét kilo kølemiddel, er det lovpligtigt med et årligt serviceeftersyn.

Serviceaftaler til ethvert behov

Hos LYGAS tilbyder vi varmepumpeservice i forskellige serviceaftaler. Det gør, at du kan vælge den løsning, der passer bedst til dine behov. Alle vores serviceaftaler inkluderer et årligt, lovpligtigt serviceeftersyn. For mere information kan du læse vores servicebetingelser til varmepumpeservice med og uden fri tilkald. 

 • 1-årig serviceaftale med eftersyn af luft til luft-varmepumpe op til 10 kW (kr. 1.350. pr. eftersyn) - Bestil her

 

 • 1-årig serviceaftale med eftersyn af luft til vand-varmepumpe og jordvarmeanlæg op til 20 kW (kr. 2.060 pr. eftersyn) - Bestil her
 
 •  1-årig serviceaftale med eftersyn af luft til vand-varmepumpe og jordvarmeanlæg over 20 kW (kr. 2.675 pr. eftersyn) - Bestil her
 
 •  1-årig serviceaftale med eftersyn og fri tilkald på luft til vand-varmepumpe og jordvarmeanlæg op til 20 kW (kr. 2.250 pr. år) - Bestil her

 

 •  1-årig serviceaftale med eftersyn og fri tilkald af luft til vand-varmepumpe og jordvarmeanlæg mellem 20-50 kW (kr. 3.295 pr. år) - Bestil her
 

Hvad koster varmepumpeservice?

Prisen på varmepumpeservice afhænger af den serviceaftale, du vælger. Hvis du vælger et årligt eftersyn af en luft til luft-varmepumpe op til 10 kW, er prisen kr. 1.350 for hvert eftersyn, mens prisen er kr. 2.250 pr. år, hvis du vælger en 1-årig serviceaftale med eftersyn og fri tilkald af en luft til vand-varmepumpe op til 20 kW.

Hvorfor er et eftersyn vigtigt?

Teknikken i en varmepumpe kan være kompleks, og det er de færreste, der ved, hvordan den fungerer. Kompleksiteten kan være en grund til at bestille varmepumpeservice, men det essentielle er, at varmepumpen bliver håndteret korrekt.

Bliver eftersynet ikke udført af en fagmand, er der større risiko for udslip af kølemidlet. Det kan være skadeligt for miljøet, og det er én af årsagerne til, at det er lovpligtigt med et serviceeftersyn, hvis din varmepumpe bruger mere end ét kilo kølemiddel.

Det årlige, lovpligtige eftersyn

Med varmepumpeservice hos LYGAS sikrer vores teknikere, at din varmepumpe virker, som den skal. Hvis din varmepumpe er gået i stå, kan du altid ringe til os eller få besøg af en af en tekniker, som hjælper med at reparere varmepumpen.

På et lovpligtigt serviceeftersyn, der bliver foretaget en gang årligt, kontrollerer LYGAS’ specialiserede teknikere blandt andet følgende:

 • Kontrol af kølemiddel
 • Rensning og kontrol af vitale dele
 • Måling af effektforbrug
 • Kontrol af styring

Du betaler kun for nye reservedele

Med vores varmepumpeservice betaler du hverken for udkald eller timeløn, hvis det er en del af serviceaftalen. Det eneste, du skal betale, er eventuelle reservedele, som bliver skiftet i forbindelse med serviceeftersynet.

Er din varmepumpe gået i stå?

Hvis din varmepumpe imod forventning har fået driftsstop, kan du altid ringe til os. Det koster selvfølgelig ikke noget, og du kan træffe os over telefonen på 50 13 14 15 indtil kl. 22:00 i fyringssæsonen (fra 1. oktober til 30. april).

Hvad kan jeg selv gøre?

Ser vi bort fra den tekniske vedligeholdelse af en varmepumpe eller et jordvarmeanlæg, som du altid bør overlade til en fagmand, er der simple ting, du selv kan gøre for at sikre, at varmepumpen fungerer optimalt. Det gælder udedelen, hvor du kan sørge for at holde den fri for blade, buske, grene, græs og fygesne om vinteren.    

Få fuldt udbytte af din varmepumpe

Vi har mere end 30 års erfaring med vedligeholdelse og eftersyn af varmepumper. Vores mål har siden dag et været at blive din foretrukne partner af serviceløsninger inden for energi og ventilation. Det er stadig vores mål i dag.

Hos LYGAS er vi 100% uafhængige. På den måde får du altid den rådgivning, som tjener dig bedst. Har du spørgsmål til vores varmepumpeservice, kan du kontakte os eller ringe til os på 50 13 14 15.

 

LYGAS Energiteknik A/S

Dybendalsvænget 3

2630 Taastrup

CVR-nr. 12935986

 

Om os 

Ledige stillinger

Persondatapolitik

 

 

Kundeservice

Telefon: 50 13 14 15

eller kontakt os her

 

Åbningstider  

Mandag-torsdag kl. 8.00 - 16.00

Fredag kl. 8.00-15.30

 

Bogholderi

Mandag-fredag kl. 9.00 - 15.00

Fra 1. oktober til 30. april

Vagtåben indtil kl. 20.00

Teknisk vejledning (per telefon)

fra kl. 20.00 - 22.00