Gasfyrsservice til private i hele landet

Med service på dit gasfyr sørger vores specialiserede teknikere for, at dit gasfyr altid kører optimalt. Hos LYGAS servicerer vi de fleste typer af gasfyr på markedet, uanset hvor du bor (til brofaste øer). Vi tilbyder forskellige serviceaftaler, så du får en løsning, der passer til dine behov.

Fordele med LYGAS’ gasfyrsservice

Hos LYGAS dækker vores gasfyrsservice som udgangspunkt over en 1-årig eller 2-årig periode alt efter, hvad du foretrækker. Du kan dog også blot bestille et eftersyn.

Med service på dit gasfyr er du sikret, at gasfyret er sikkerhedsmæssigt i orden, men det stopper ikke her. Fordelene gør, at en gasfyrsserviceaftale hurtigt er tjent hjem igen:

 • Forlænger gasfyrets levetid
 • Forebygger driftsstop
 • Sikrer 100% optimal fyringsøkonomi
 • Få hjælp over telefonen indtil kl. 22 i fyringssæsonen (fra 1. oktober til 30. april)
 • Mulighed for fri tilkaldeservice

Fri tilkaldeservice inkluderet

Hos LYGAS tilbyder vi vores gasfyrsservice i forskellige serviceaftaler, så du får en aftale, der passer til dine behov. De fleste af vores serviceaftaler inkluderer fri tilkald.

Fri tilkald betyder, at hvis gasfyret går i stå, kan du altid tilkalde en tekniker, der finder fejlen og udbedrer den, hvis muligt. Vær opmærksom på, at fri tilkald ikke inkluderer omkostninger i forbindelse med nye reservedele. Du kan læse mere herom i vores servicebetingelser.    

Vælg den serviceaftale, der passer dig

Du kan vælge mellem fem forskellige serviceaftaler hos LYGAS, hvor du bestemmer, om du ønsker en 1- eller 2-årig serviceaftale med eftersyn, og om din aftale skal være med eller uden fri tilkald. Se mulighederne nedenfor:

 • 1 år serviceaftale med eftersyn og fri tilkald (kr. 2.145 pr. år) - Læs mere her
 • 2 år serviceaftale med eftersyn det første år og fri tilkald (kr. 1.495 pr. år) - Læs mere her 
 • 2 år serviceaftale med eftersyn det andet år og fri tilkald (kr. 1.495 pr. år) - Læs mere her
 • 1 år serviceaftale med eftersyn (kr. 1.795 pr. eftersyn) - Læs mere her
 • 2 år serviceaftale med eftersyn (kr. 1.795 pr. eftersyn) - Læs mere her

Hvad koster gasfyrsservice?

Prisen på LYGAS’ gasfyrsservice afhænger af hvilken serviceaftale, du vælger. Vælger du eksempelvis en 1-årig serviceaftale med eftersyn og fri tilkald, er prisen kr. 2.145 pr. år, mens prisen er kr. 1.495 pr. år, hvis du tegner en 2-årig serviceaftale med eftersyn det første eller andet år og fri tilkald.

Hvad omfatter et eftersyn?

Vælger du en gasfyrsserviceaftale, som indeholder et eftersyn, er du garanteret en 100% optimal fyringsøkonomi. Samtidig forebygger du også driftsstop og forlænger levetiden. Et eftersyn, som bliver udført af LYGAS’ specialiserede teknikere, omfatter blandt andet:

 • Rensning og kontrol efter fabrikantens anbefalinger
 • Vurdering af gasfyrets tilstand
 • Kontrol og justering af varmestyring
 • Indregulering af gasfyret til optimal drift


Hvad gør jeg, hvis mit gasfyr går i stå?

Hvis dit gasfyr er gået i stå, vil årsagen være, at der enten er lukket for naturgassen, eller at gasfyret har driftsstop. Oplever du, at der er driftsstop på dit gasfyr, kan du ringe til os på telefon 50 13 14 15, men du kan også selv forsøge at lokalisere og udbedre fejlen, hvis du ikke har tilkaldeservice inkluderet i din gasfyrsserviceaftale.

Få mest ud af dit gasfyr

Hos LYGAS har vi over 30 års erfaring med vedligeholdelse og service af gasfyr. Siden starten har vores målsætning været at blive din foretrukne partner af serviceløsninger inden for energi og ventilation – og det er stadig vores mål i dag.

Vi er 100% uafhængige. Det betyder, at du altid får den rådgivning, som tjener dig bedst. Hvis du har spørgsmål til vores gasfyrsservice, er du velkommen til at kontakte os eller ringe til os på 50 13 14 15.

 

LYGAS Energiteknik A/S

Dybendalsvænget 3

2630 Taastrup

CVR-nr. 12935986

 

Om os 

Ledige stillinger

Persondatapolitik

 

 

Kundeservice

Telefon: 50 13 14 15

eller kontakt os her

 

Åbningstider  

Mandag-torsdag kl. 8.00 - 16.00

Fredag kl. 8.00-15.30

 

Bogholderi

Mandag-fredag kl. 9.00 - 15.00

Fra 1. oktober til 30. april

Vagtåben indtil kl. 20.00

Teknisk vejledning (per telefon)

fra kl. 20.00 - 22.00