Ud fra devisen ”sammen er vi stærke” dannede en gruppe VVS-installatører virksomheden LYGAS i 1985 for at samle al specialviden om gas- og olieservice, biobrændsel samt alternativ energi. I dag hjælper vores team af specialiserede serviceteknikere både private, virksomheder, kommuner og boligforeninger over hele landet med energiservice- og rådgivning.

Din foretrukne leverandør
Vores mål er at blive din foretrukne leverandør af serviceløsninger inden for energi, ventilation og køl. For at leve op til den målsætning er vi konstant på forkant med udviklingen inden for energiområdet, så vi hele tiden kan give vores kunder den bedste rådgivning og løsning.

Kvalificerede og engagerede medarbejdere
Lige siden starten er virksomheden vokset stødt, og det skyldes i høj grad vores medarbejdere, der er højt kvalificerede og nogle af de mest engagerede i branchen. De efteruddannes løbende, både fagligt og personligt, og vi gør meget ud af, at de trives i deres daglige arbejde. Vi er derfor også glade for og stolte over, at mange af dem har fejret deres 10 års jubilæum.

Kunderne skal have en god oplevelse
Vi lægger stor vægt på god kundeservice, og at du som kunde får en god oplevelse – lige fra du kontakter os til det afsluttende servicebesøg. Vi er 100 % uafhængige, hvilket betyder, at du altid får den rådgivning og service, der tjener dig bedst. Og vi ved, at har du et problem med dit anlæg, skal det løses her og nu.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos LYGAS Energiteknik.

LYGAS Energiteknik A/S

Dybendalsvænget 3

2630 Taastrup

CVR-nr. 12935986

 

Om os 

Samarbejdspartnere

Ledige stillinger

Persondatapolitik

 

 

Kundeservice

Telefon: 50 13 14 15

Eller kontakt os her

 

 

 

 

Åbningstider  

Mandag-Torsdag kl. 8.00 - 16.00

Fredag kl. 8.00-15.30

  

Bogholderi

Mandag-Fredag kl. 9.00 - 15.00

Fra 1. oktober til 30. april

Vagtåben indtil kl. 20.00

Teknisk vejledning (per telefon)

fra kl. 20.00 - 22.00