Specialviden om gas- og olieservice m.m.

I 1985 dannede en gruppe VVS-installatører virksomheden LYGAS ud fra devisen ”sammen er vi stærke”. I LYGAS har vi samlet specialviden om gas- og olieservice, biobrændsel og alternativ energi. I dag hjælper vores team af specialiserede serviceteknikere både private, virksomheder, kommuner og boligforeninger over hele landet med energiservice- og rådgivning.

Navnet LYGAS er i øvrigt en sammensætning af 'Lyngby', byen hvor firmaet blev etableret, og 'gas', en kerneforretning for firmaet lige fra start.

Den 1. september 2018 blev LYGAS Energiteknik solgt til OK a.m.b.a., og vi er nu et datterselskab i OK-koncernen. Se pressemeddelelsen

Se pressemeddelelser fra OK

LYGAS vil være din foretrukne serviceleverandør
Vores mål er at blive din foretrukne leverandør af serviceløsninger inden for energi og ventilation. For at leve op til den målsætning er vi konstant på forkant med udviklingen inden for energiområdet, så vi hele tiden kan give vores kunder den bedste rådgivning og løsning.

Kvalificerede og engagerede medarbejdere
Lige siden starten er virksomheden vokset støt. Det skyldes i høj grad vores medarbejdere, der er højt kvalificerede og nogle af de mest engagerede i rådgivnings- og servicebranchen. Medarbejdere hos LYGAS efteruddannes løbende, både fagligt og personligt, og vi gør meget ud af, at vores medarbejderne trives i det daglige arbejde.

Kunderne skal have en god oplevelse
Vi lægger stor vægt på god kundeservice, og at du som kunde får en god oplevelse – lige fra du kontakter os til det afsluttende servicebesøg. Vi er 100 % uafhængige, hvilket betyder, at du altid får den rådgivning og service, der tjener dig bedst. Og vi ved, at har du et problem med dit anlæg, skal det løses her og nu.

Generalforsamling
Her finder du vores referater fra tidligere afholdte generalforsamlinger.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos LYGAS Energiteknik.

 

LYGAS Energiteknik A/S

Dybendalsvænget 3

2630 Taastrup

CVR-nr. 12935986

 

Om os 

Ledige stillinger

Persondatapolitik

 

 

Kundeservice

Telefon: 50 13 14 15

eller kontakt os her

 

Åbningstider  

Mandag-torsdag kl. 8.00 - 16.00

Fredag kl. 8.00-15.30

 

Bogholderi

Mandag-fredag kl. 9.00 - 15.00

Fra 1. oktober til 30. april

Vagtåben indtil kl. 20.00

Teknisk vejledning (per telefon)

fra kl. 20.00 - 22.00