Professionel ventilationsservice til erhverv

LYGAS Energiteknik udfører ventilationsservice på alle slags ventilationsanlæg – store som små, inde og ude.

Vores kunder tæller alt lige fra større og mindre private firmaer til boligselskaber og offentlige institutioner i hele landet.

Få udført ventilationsservice én gang om året

Forebyggende service på ventilationsanlæg bliver ofte overset, indtil problematiske og kostbare driftsstop, store reperationsudgifter eller en meget høj energiregning viser sig. Det er derfor vigtigt at få udført ventilationsservice jævnligt.

Energirenovering af ældre ventilationsanlæg

LYGAS er specialister i energirenovering af ældre ventilationsanlæg. Et ældre ventilationsanlæg kan være en stor energisluger.

Vi tilbyder at gennemgå og beregne om det kan betale sig at renovere det eksisterende anlæg, eller det er en bedre forretning at montere et nyt anlæg.

Vi anbefaler, at I får udført ventilationsservice én gang om året for at opretholde en optimal drift af jeres ventilationsanlæg.

Udover at I får en mere effektiv udnyttelse af energien og holder energiudgifterne på et minimum, får I et bedre indeklima og et bedre og sundere arbejdsmiljø.

Vi er specialiserede inden for:

  • Komfortventilation
  • Klimaanlæg
  • Industriventilation
  • Procesudsugning
  • Beboelsesejendomme
  • Anlæg og kanalrensning

Service efter VENT-ordningens retningslinjer

Som medlem af VENT-ordningen udfører LYGAS Energiteknik serviceeftersyn på ventilationsanlæg i henhold til VENT-ordningens retningslinjer og kvalitetssikringssystem. Det er med til at sikre at alle relevante dele i ventilationsanlægget er gennemgået af en certificeret ventilationstekniker, som er specialist i at få mest muligt ud af anlægget.

Læs mere om VENT-ordningen på www.vent.dk

Kontakt os på mail eller ring til vores kundeservice på 50 13 14 15 for at høre mere om LYGAS ventilationsservice og få et uforpligtende tilbud.

LYGAS Energiteknik A/S

Dybendalsvænget 3

2630 Taastrup

CVR-nr. 12935986

 

Om os 

Ledige stillinger

Persondatapolitik

 

 

Kundeservice

Telefon: 50 13 14 15

eller kontakt os her

 

Åbningstider  

Mandag-torsdag kl. 8.00 - 16.00

Fredag kl. 8.00-15.30

 

Bogholderi

Mandag-fredag kl. 9.00 - 15.00

Fra 1. oktober til 30. april

Vagtåben indtil kl. 20.00

Teknisk vejledning (per telefon)

fra kl. 20.00 - 22.00