Professionelt eftersyn af gasfyr til erhverv

Hos LYGAS udfører vores specialiserede teknikere landsdækkende service på alle typer gasfyr og mærker. Det gælder alt lige fra de største gasfyrsanlæg i industrien til mindre anlæg i virksomheder, boligselskaber og kommuner.

Flere fordele med gasfyrsservice

Løbende service og vedligeholdelse af jeres gasfyr sikrer en optimal fyringsøkonomi. Det er derfor vores anbefaling, at I som minimum får udført et serviceeftersyn af jeres gasfyr hvert andet år. Fordelene med gasfyrsservice er mange, og dermed er et eftersyn af jeres gasfyr hurtigt tjent ind igen:

 Forebygger driftsstop

  • Sikrer optimal fyringsøkonomi
  • Forlænger gasfyrets levetid
  • I får branchens bedste døgnvagtordning

Tegn serviceaftale på jeres gasfyr

Hos LYGAS kan I vælge mellem forskellige serviceaftaler. Det gør, at I får den service, der passer bedst til jeres behov. I kan vælge, om I ønsker en 1- eller 2-årig aftale. Derudover kan I også vælge, om serviceaftalen skal være med eller uden frie udkald og eftersyn.

Hvad koster et gasfyrseftersyn?

Prisen på et eftersyn af jeres gasfyr afhænger af størrelsen på anlægget. Det skyldes, at der er stor forskel i kompleksitet fra de største gasfyrsanlæg i industrien til de mindste i små virksomheder. Vores specialiserede teknikere udfører dog eftersyn på alle typer af gasfyr og mærker uanset størrelse.

Hvad omfatter et eftersyn af gasfyr?

Med et regelmæssigt eftersyn af jeres gasfyr forebygger I driftsstop, men sikrer også, at I har en 100% optimal fyringsøkonomi. Det skyldes, at et eftersyn af gasfyret, udført af en af vores vores specialiserede teknikere, blandt andet omfatter følgende:

  • Rensning og kontrol
  • Gennemgang af gasfyrets tilstand
  • Justering af varmestyring
  • Indregulering af gasfyret til optimal drift

Hovedeftersynet bliver afsluttet med en servicerapport, hvor I nøjagtigt kan se, hvad der er blevet lavet. Det er jeres dokumentation for, at gasfyret kører optimalt, får en længere levetid og udgør mindst mulig belastning for miljøet.

Branchens bedste døgnvagtordning

Når I har tegnet en serviceaftale på jeres gasfyr, får I branchens bedste døgnvagtordning. Vi har altid en tekniker, som sidder klar ved telefonen for at hjælpe jer. Men det stopper ikke her. Vi garanterer nemlig også, at vi er fremme senest 4 timer efter, at I har ringet –både dag og nat.

Mere end 30 års erfaring

Hos LYGAS har vi mere end 30 års erfaring med at udføre eftersyn på gasfyr. Siden start har vi haft et ønske om at blive jeres foretrukne partner af løsninger inden for energi og ventilation. Vi er 100% uafhængige, hvilket betyder, at du altid får den rådgivning, der er bedst for dig.

Hvis du har spørgsmål eller vil bestille et eftersyn til jeres gasfyr, er du velkommen til at kontakte os eller ringe til vores kundeservice på 50 13 14 15.

 

LYGAS Energiteknik A/S

Dybendalsvænget 3

2630 Taastrup

CVR-nr. 12935986

 

Om os 

Ledige stillinger

Persondatapolitik

 

 

Kundeservice

Telefon: 50 13 14 15

eller kontakt os her

 

Åbningstider  

Mandag-torsdag kl. 8.00 - 16.00

Fredag kl. 8.00-15.30

 

Bogholderi

Mandag-fredag kl. 9.00 - 15.00

Fra 1. oktober til 30. april

Vagtåben indtil kl. 20.00

Teknisk vejledning (per telefon)

fra kl. 20.00 - 22.00