Eftersyn af varmepumpe til erhverv

Hos LYGAS udfører vores teknikere serviceeftersyn af varmepumper og jordvarmeanlæg over hele landet. Det gælder alle typer varmepumper og mærker, og vi udfører eftersyn hos både store og små virksomheder. Tegn en serviceaftale eller bestil et eftersyn i dag.

Fordele med eftersyn af varmepumpe

Med et regelmæssigt eftersyn af varmepumpen sikrer I, at I effektivt udnytter energien. Det gør, I undgår, at driften falder og strømforbruget stiger – ligesom varmeudgifterne.

Samtidig overholder I de lovmæssige krav, der er på området. Dermed er der op til flere fordele, når I får foretaget et årligt eftersyn af varmepumpen:

  • Optimal drift året rundt
  • Effektiv udnyttelse af energien
  • Overholdelse af lovpligtige krav
  • Kontrolrapport til myndigheder

Lovpligtigt varmepumpeserviceeftersyn

Når en varmepumpe bruger mere end ét kilo kølemiddel, er det lovpligtigt at få foretaget et årligt serviceeftersyn. Det skyldes, at der kan være risiko for udslip af kølemidlet, hvis varmepumpeeftersynet ikke bliver foretaget af en specialiseret tekniker.

Et udslip kan være miljøskadeligt, og derfor tegner flere virksomheder en serviceaftale, der indeholder et årligt serviceeftersyn, så de altid overholder de lovmæssige krav.

Tegn en årlig serviceaftale

Hos LYGAS hjælper vi arbejdspladser over hele landet. Teknikerne kommer ud én gang om året og udfører et hovedeftersyn, hvor de gennemgår alle dele på varmepumpen, så I forebygger unødvendige driftsproblemer.

Skulle der alligevel opstå problemer i løbet af året, er I naturligvis altid velkommen til at ringe, så sørger vi for at få løst problemet hurtigst muligt. I kan træffe os på 50 13 14 15.

Hvad omfatter et eftersyn af varmepumpe?

Vores specialiserede teknikere har mange års erfaring med at udføre eftersyn på alle slags varmepumper. Med en årlig varmepumpeserviceaftale betaler I hverken for udkald eller timeløn, men betaler kun de eventuelle reservedele, der bliver skiftet i forbindelse med eftersynet. Et eftersyn af varmepumpen omfatter blandt følgende:

  • Kontrol af kølemiddel
  • Rensning og kontrol
  • Måling af effektforbrug
  • Kontrol af styring

Er jeres varmepumpe gået i stå?

Skulle det imod forventning ske, at jeres varmepumpe går i stå, står vi til rådighed. I kan altid ringe til os på 50 13 14 15, så finder vi sammen ud af, hvordan vi hurtigst muligt får løst problemet. I hele fyringssæsonen (fra 1. oktober til 30. april) sidder vi ved telefonen indtil kl. 22:00.

Optimal drift året rundt

Hos LYGAS er vi 100% uafhængige. Det betyder, at I altid får den rådgivning og service, som tjener jer bedst – og det kan i sidste ende mærkes på pengepungen. Vi gør det fordi, at vi har et ønske om at blive den foretrukne partner inden for energi og ventilation. Det har været vores mål lige siden starten.

Har I spørgsmål til vores varmepumpeservice eller ønsker at bestille et eftersyn, kan I kontakte os eller ringe til os på 50 13 14 15.

 

LYGAS Energiteknik A/S

Dybendalsvænget 3

2630 Taastrup

CVR-nr. 12935986

 

Om os 

Ledige stillinger

Persondatapolitik

 

 

Kundeservice

Telefon: 50 13 14 15

eller kontakt os her

 

Åbningstider  

Mandag-torsdag kl. 8.00 - 16.00

Fredag kl. 8.00-15.30

 

Bogholderi

Mandag-fredag kl. 9.00 - 15.00

Fra 1. oktober til 30. april

Vagtåben indtil kl. 20.00

Teknisk vejledning (per telefon)

fra kl. 20.00 - 22.00