Service og eftersyn af oliefyr til erhverv

Hos LYGAS udfører vores specialiserede teknikere eftersyn af oliefyr over hele landet. Vi udfører oliefyrseftersyn hos både store og små virksomheder, hvor I kan tegne en årlig serviceaftale eller bestille et eftersyn. Bliv klogere på alle fordelene med oliefyrsservice.

Fordele ved eftersyn af oliefyr

Et renset og korrekt indstillet oliefyr kan spare op til 15% af det samlede olieforbrug, så I udnytter fyringsolien bedst muligt. Derfor anbefaler vi hos LYGAS, at virksomheder får udført et eftersyn af oliefyret én gang om året. Det er der flere grunde til:

 • Optimal fyringsøkonomi
 • Godt for miljøet
 • Forebygger driftsstop
 • Forlænger oliefyrets levetid
 • Giver tryghed hele året
 • Mulighed for fri tilkaldeservice

Tegn en årlig serviceaftale

Selvom det ikke længere er lovpligtigt med et årligt eftersyn af jeres oliefyr, er det stadig en god idé, hvis I tegner en årlig serviceaftale, hvor kedlen bliver renset.

Det sikrer optimal fyringsøkonomi, men gør samtidig også, at I forebygger driftsstop. På den måde kører oliefyret, som det skal – hele året rundt.

Hvad omfatter et eftersyn af oliefyr?

Bestiller I et eftersyn af oliefyret hos LYGAS, sørger vores specialiserede teknikere for, at oliefyret fungerer, som det skal. Udover optimal drift er det desuden en sikring mod, at der ikke opstår farlige kulilteudslip, som er forårsaget af en utæt pakning eller lignende.

I løbet af eftersynet af oliefyret gennemgår teknikerne alle væsentlige dele, som blandt andet omfatter:

 • Rensning af brænder og brænderrør
 • Kontrol af sikkerhedskomponenter
 • Justering af olietryk
 • Tilstandsvurdering
 • Energitest

Trænger oliefyret til reparation?

Er uheldet ude, og jeres oliefyr har brug for reparation, kan I altid ringe til at os på 50 13 14 15. Hvis I har tegnet en årlig serviceaftale med fri tilkaldeservice, kommer vi hurtigst mulig ud for at løse problemet. Det er naturligvis også muligt, hvis I står i den situation, at jeres oliefyr er gået i stå, men ikke har tilkaldeservice.   

Få mest ud af jeres oliefyr

Hos LYGAS har vi mere end 30 års erfaring med at udføre eftersyn af oliefyr. Siden første dag har vores målsætning været at blive jeres foretrukne leverandør inden for energi og ventilation – og det er stadig vores mål i dag.

I får altid den rådgivning, som tjener jer bedst. Vi er nemlig 100% uafhængige, og derfor kan vi tilbyde oliefyrsservice og eftersyn af alle oliefyr uanset mærke.

 

LYGAS Energiteknik A/S

Dybendalsvænget 3

2630 Taastrup

CVR-nr. 12935986

 

Om os 

Ledige stillinger

Persondatapolitik

 

 

Kundeservice

Telefon: 50 13 14 15

eller kontakt os her

 

Åbningstider  

Mandag-torsdag kl. 8.00 - 16.00

Fredag kl. 8.00-15.30

 

Bogholderi

Mandag-fredag kl. 9.00 - 15.00

Fra 1. oktober til 30. april

Vagtåben indtil kl. 20.00

Teknisk vejledning (per telefon)

fra kl. 20.00 - 22.00