Ventilationsservice for private

Lygas Energiteknik udfører ventilationsservice på alle slags ventilationsanlæg i private boliger over hele landet. Jævnlig ventilationsservice er med til at holde dine energiudgifter nede og sikrer et godt indeklima.

Få udført ventilationsservice en gang om året
Vi anbefaler, at du får udført ventilationsservice en gang om året for at opretholde en optimal drift af dit ventilationsanlæg. Hvis du ikke får udført service jævnligt, opdager du ikke fejl i tide, og det kan betyde unødige store reparationsregninger og tabt energi.

Boligventilation
Har du en villa hvor du ønsker boligventilation så kan Lygas Energiteknik hjælpe dig, Vi er specialister i at beregne og installerer boligventilation i nye og ældre huse. Et ældre hus kan få forbedret indeklimaet væsentligt med et nyt ventilationsanlæg.

Tegn en serviceaftale
Hos Lygas Energiteknik kan du tegne en serviceaftale på dit ventilationsanlæg. Serviceaftalen tilpasses dit behov og inkluderer altid en udførlig arbejdsrapport. Fordelene ved en serviceaftale:

  • Dit ventilationsanlæg er altid vedligeholdt.
  • Dit ventilationsanlæg bruger mindst mulig energi.
  • Du sikrer en optimal drift og dermed et godt indeklima.
 

Service efter VENT-ordningens retningslinjer
Som medlem af VENT-ordningen udfører Lygas Energiteknik A/S serviceeftersyn på ventilationsanlæg i henhold til VENT-ordningens retningslinjer og kvalitetssikringssystem. Dette er med til at sikre, at alle relevante dele i ventilationsanlægget er gennemgået af en certificeret ventilationstekniker, som er specialist i at få mest muligt ud af anlægget. Læs mere om VENT-ordningen på ordningens hjemmeside www.vent.dk

Bestil ventilationsservice
Når ventilationen står stille, indeklimaet er dårligt, eller du ønsker en serviceaftale, skal du bare kontakte os via mail eller ringe på tlf. 50 13 14 15. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores ventilationsservice. 

Hovedkontor:

Dybendalsvænget 3
DK 2630 Taastrup

 CVR - 12935986

 

 Kontakt os her

Telefon: 50 13 14 15